D-vitaminboost

Nu när jag är mammaledig njuter jag verkligen extra mycket av helgerna. Då får jag chans att komma iväg på egen hand och få till riktigt bra träningpass men framförallt får jag hänga med hela min underbara lilla familj!

Det är något alldeles extra med söndagar, speciellt en söndag som igår med fantastiskt solsken, då vi bara såsar runt tillsammans. Denna helg var nästintill perfekt med ett skönt simpass på lördagen, härlig Ashtangayoga på SATS S:t Eriksbron på söndagen och efter det spenderade vi hela eftermiddagen med att bara promenera längst vattnet ut till Kastellholmen och sen såsa runt ett par timmar på NK.

Jag älskar mina vardagar också såklart och att vara mammaledig har onekligen sina fördelar, speciellt en fin dag som den här! Jag och N har varit ute och joggat och promenerat samt suttit i solen och bara njutit. Känns som att jag fått en rejäl D-vitaminboost!

Dagens löppass bestod av 30 minuters jogg med Charioten. Tanken var att se hur långt jag kommer på 30 minuter och sen framöver testa emellanåt och se om jag kommer längre och längre. Det går ju inte direkt snabbt nu och idag kom jag 4,23km. Känns helt okej såhär 3 månader efter förlossning och dessutom med extra tyngd i form av en vagn. Förhoppningsvis kan jag inom en rimlig framtid komma upp i 5km på en halvtimme! En extra utmaning är ju dessutom att N och därmed vagnen blir tyngre och tyngre!

 

Kommentarer är stängda.