Macadamiatoppad kokos- och chokladtarte

Måste bara tipsa om denna fantastiskt goda tarte som jag bakade i helgen. Gillar du kokos och choklad är detta definitivt något för dig!

Jag brukar inte gilla vanlig pajdeg men denna som är gjord på mandelmjöl, kokos, kokosolja & lite lönnsirap är helt himmelsk och gifter sig fantastiskt väl med ganachen på mörk choklad och kokosmjölk. Toppat med kokos och salta macadamianötter är denna en fröjd för smaklökarna!

Är det någon som vet var i Sverige jag kan få tag på 100% bakchoklad? Jag hade ingen sådan att tillgå så bytte ut chokladen i receptet mot vanlig mörk choklad men skulle vilja få tag i 100%-ig! Bytte även ut kokosflarnen på toppen mot riven kokos och använde saltade nötter istället för att rosta dem med salt.

Föregående post
Nästa post
Kommentarer är stängda.