Ny frukost

Ni som har följt mig under en längre tid vet att jag i princip ALLTID äter gröt till frukost.

Oftast kokar jag gröt på krossat bovete blandat med lin- och solrosfrön samt gojibär och torkade äppelbitar. Ibland blandar jag ned en klick nötsmör om jag känner att jag behöver lite mer energi. Jag har även försökt mig på raw gröt vilket är gott men inte håller mig mätt så länge. Jag har helt enkelt varit rätt insnöad på gröt!

Nu har jag testat en annan frukost den senaste veckan och jag måste säga att jag är rätt såld. Så funkar jag. Hittar jag nåt jag gillar så kör jag det järnet tills jag tröttnar. Det jag nu snöat in på är kokosmjölk! Jag blandar det med keso, bär och frukt och toppar det hela med lite fröer och nötter. Så himmelskt gott, som att äta efterrätt till frukost!

Dagens variant åts med clementin, kiwi, granatäpple, valnötter, solrosfrön & chiafrön. Toppingen går ju att precis som med gröt variera i det oändliga! Gillar du kokosmjölk? Testa!

 

Nästa post
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Ooh, har aldrig ens tänkt tanken, men nu vet jag vad jag ska göra med alla konserver som aldrig kommer tillanvändning :) Tack för tipset!