Snart snart…

… är jag på Playitas för en veckas träningsläger! När bästa roomien Sofie frågade svarade jag först nej, för inte kan man väl åka på träningsläger med en tremånaders bebis? Det kan man väl visst det svarade Sofie och nu är det bara några dagar kvar tills vi åker. 

Jag både längtar och är skitnervös samtidigt. Längtar till solsken, härligt sällskap, goda cafeconleches och en massa simning, löprundor och promenader i bergen. Skitnervös för att jag för första gången ska flyga med Nike och överlag för att ta med henne till ett annat land fullt av stark sol, myggor, campilobacter och galna tyskar i cykelbyxor. Men jag tror att det kommer att gå bra. Hon är en tuff tjej och hon kommer att anpassa sig efter situationen. Dessutom har jag med mig både Sofie och ett gäng härliga gourmettriathleter som har lovat att hjälpa till om det behövs. Så härligt med underbara vänner så att jag kan åka iväg på en träningsresa i år även om P måste jobba och inte kan följa med! Egentligen borde jag inte vara nervös. N har ju varit på Playitas förut, men då hade hon bara legat i min mage i 4 veckor (jag var i vecka6/7 när vi var där förra året) och kanske inte minns så mycket av det?

Här kommer lite träningsresepepp i form av bilder från förra året!

Föregående post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

  1. Christin

     /  1 mars, 2013

    Asså du skulle ju kunna ta med dig en nanny i form av Nikes moster ^_^

  2. Faktiskt en ganska bra idé… Menar du allvar så kanske du får följa med på nästa resa! ;)