Njutning på Playitas

Just nu sitter jag på en solig terass med en kopp blaskigt bryggkaffe i handen och en utsikt över kaktusar och karga berg. Nike sover sött i sängen och resten av gänget är och simmar. Yes. Vi är på Playitas!

Gänget meckar, Nike sprattlar

Om jag är avundsjuk på de andra som kan träna som de vill? Ja lite men faktum är att jag och Nike har det sjukt bra. Vi njuter av lite värme, går härliga promenader, äter god mat och dricker kaffe i solen. Sen blir man extremt tacksam för varje pass man får till med liten bebis! Som att jag simmade 400m i den härliga 50-meterspoolen när vi kom fram i söndags. Eller som igår när Nike sov i sin vagn på gymet medan vi körde stationsträning påpiskade av Magnus. Och när hon vaknade efter första varianten fick hon bli vilostationen på nästa så att det alltid var en av oss fem som vilade och höll Nike medan de andra jobbade på sina stationer. Som Lisa sa. Det är ju busenkelt, du behöver ju bara dra ihop fem polare varje gång du ska träna så blir det bra! Jepp, någon som är sugen på att haka?

Nöjd efter ett kort men härligt simpass. Bild lånad av Sofie.

Föregående post
Nästa post
Lämna en kommentar

3 kommentarer

  1. Räkan

     /  11 mars, 2013

    På onsdag vid 17 blir det benpass på friskis Lindhagen om ni vill haka på. Johanna och jag kan behöva en vilostation a la Nike.

  2. Inte helt omöjligt om de släpper in bebisar?

  3. Verkar inte som om de har barnpassning just då men vi kan ju försöka smyga in med henne och hitta ett hörn som vi gör till vårt. Om inte Patrick vill ha lite pappa/Nike tid just då. Det är rätt lugnt på gymet nu när nyårslöftena börjar glömmas bort så det borde gå att smyga med henne in.