Kontraster

Det är många minusgrader ute i Stockholm idag. Sägs det. Själv har jag inte varit utanför dörren och funderar på att låta bli. Solen strålar dock så det kanske är värt att klä på sig och barnet och pallra sig ut ändå.

Min Playitasvecka enligt Instagram

Det är stor kontrast med dagens kyla jämfört med de 20+ graderna vi promenerade runt i förra veckan på Fuerteventura och jag skulle ljuga om jag säger att jag inte saknar det. Att bara kunna stoppa ned N i joggingvagnen och traska ut. Promenera i solen mest hela dagarna. Stanna och äta en glass och amma i skuggan. Simma i utomhuspoolen eller havet. Traska upp på berget med Sofie. Träna med fantastiska kompisar på gymet. Ja, ni fattar.

Jag och N på StrongMama

Well well, vi har det ju bra hemma också. I måndags testade vi för första gången en Mama-Babyklass, StrongMama på SATS Odenplan. Det var kul! N höll sig relativt lugn så att jag kunde träna på. Passet består av olika stationer som man växlar mellan. 1:30 på varje station och så 15 sekunder vila i växlingarna. Det var ganska många olika övningar men exempel är enbensbenböj, marklyft, rodd med skivstång, armhävningar på bräda med gång mellan, burnes osv. Bra träning helt enkelt! Avslutades med mag- och knipövningar, nåt som vi nyblivna mammor verkligen behöver! Ska försöka få till åtminstone ett sånt här pass i veckan nu, så himla praktiskt att man kan ta med sig sin bebis! Snart dags att testa lämna in N på MiniSats också. Blir spännande att se hur det funkar!

Föregående post
Kommentarer är stängda.