Blogger Boot Camp 2013

Jepp. Jag var där. Det var kul. Och utmanande för min nyblivnamammakropp. Precis som planerat!

Anmälan kom upp väldigt nära inpå min förlossning och om jag i vanliga fall ser mig som en person som tävlar, inte springer på event, så kändes det nu som ett bra och rimligt mål att orka med en dag fullspäckad med träning tre månader efter min förlossning. Sagt och gjort!

Mingel

Efter en ganska dålig natt med inte så mycket sömn (N ville äta vid 1, 3 och 6) så pallrade jag mig iväg till eventet utan speciellt mycket energi. Väl där bubblade lokalerna av förväntan från ca 12o träningsbloggare och jag kunde inte annat än att ryckas med i stämningen. Började med en klass för Löplabbet där man skulle få testa lättviktsskor och köra olika teknik/löpskoleövningar. Trots att man anmält skostorlek i anmälan fanns inga skor i 35 så jag fick köra i mina egna fivefingers. Lite trist för jag hade sett fram emot att testa något annat. Övningarna var dock bra och tuffa. Blev riktigt svettig under passet! Det var endast en övning som inte kändes bra i bäckenet och då stod jag över.

Nästa klass var löpning med Runday i Humlegården. Tyvärr var stora delar av detta pass också löpskolning så det kändes lite tjatigt efter att ha kört det i en timme precis innan men solen sken och sällskapet var gott så jag passade på att njuta. Vi avslutade med stafett och även om jag lovade mig själv att ta det lugnt så var det svårt att inte ryckas med när det var tävling på g (även om instruktörerna påpekade noga att det INTE var någon tävling). Kul iaf!

Sen skulle hela gruppen fotograferas men jag skippade detta då N behövde ammas. Fint att ha en sambo som ställer upp och kommer och levererar barnet när det behöver matas!

Efter detta var det dags för cykelklass med Jessica Clarén. Detta var verkligen dagens höjdpunkt. Vilken energi och glädje den tjejen utstrålar! Jag har inte kört någon cykelklass sedan i höstas och hade nästan glömt hur härligt det kan vara med en bra instruktör, grym musik och endorfiner (och mjölksyra) som pumpar genom kroppen. Verkligen eufori!

Lunchen var komponerad av årets kock 2011, Tomas Diederichsen, och mycket god.

Efter lunchen tog jag en paus från eventet och gick för att träffa P & N några timmar, amma och mysa lite på NK. Återvände för en sista klass i form av Global Yoga vilket kändes som en bra avslutning på träningsdagen. Några tuffa ställningar men skönt för kroppen att få sträcka ut ordentligt.

Kort och gott, en mycket bra träningsdag. Känner mig inspirerad och fylld av energi (kan det bero på att jag åt upp halva chokladkakan från goodiebagen när jag kom hem?). Nu sova och hoppas på lite mer sömn i natt så att kroppen får återhämta sig!

Föregående post
Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Fiiiina bilder! Jättekul att lära känna dig, hoppas att vi får tillfälle att ses igen. Är grymt impad över din form, med tanke på att det bara gått tre månader sedan lillan kom. Snyggt jobbat! Ha en skön kväll!