Om mig

Jag heter Sara och är 29 år gammal. Jag bor tillsammans med min sambo Patrick på Kungsholmen i Stockholm. Till vardags jobbar jag som spelutvecklare och den största delen av min fritid ägnas åt träning. Jag har hållit på med löpning i några år och tyckte att det var väldigt roligt. Men efter Sthlm halvmaraton 2008 fick jag ont i knät och började fundera på alternativ träning för att få en mer balanserad träning. Jag hade aldrig kunnat crawla men anmälde mig till en crawlkurs. Sen var det ju bara att skaffa en racer och så var man en triathlet!

Följ mina framsteg och motgångar på denna blogg! Peppa gärna eller kom med tips!

Lämna en kommentar

4 kommentarer

 1. pirkko jacobsson

   /  3 maj, 2010

  Hej jag är en tjej från västkusten som har löpt i 20 år. Nu är det mest motion nivå. Men det var roligt att läsa om dig och din vardag om mat och träning. Man får ju lite tips. ha det gott med idrotten och lycka till.

 2. Vad roligt att du finner min blogg inspirerande! Tack och detsamma, kämpa på med löpningen!

 3. Hittade din sida när jag var ute och letade inspiration. Såg att vi i stort fick samma tid på STH Tri. Jag satsar också på den olympiska distansen och nästa år ska jag fila ner mina tider rejält. Mitt huvudmål är en full Ironman 2012 men fram tills dess ska jag bli riktigt BRA i min ålderskategori! Hit kommer jag tillbaka! Mvh Gunilla

 4. Sofia

   /  29 november, 2011

  Hej Sara,

  Har precis hittat hit och blev otroligt inspirerad av att läsa om din träning! Ska själv ge mig på klassikern nästa år och hoppas på att bli såpass biten att jag ska fortsätta köra trihlaton. ar börjat preppa ordentligt med crawlkurs och allt annat som hör till, men hur hinner man med all träning som krävs? Har en krävande arbetsplats och imponeras över allt du hinner med.

  Superpepp och tack för att du smittade av dig!

  Hälsningar,
  Sofia

Kommentera